L’estat de l’Agenda 21 Local i la participació a debat al Raiguer i la Serra de Tramuntana

Cooperació Local segueix la ronda de presentacions de l’estudi «L’Agenda 21 local als municipis de Mallorca: entre la sostenibilitat i la participació» acompanyada d’un debat sobre propostes per dinamitzar la seva participació als municipis.

presentacio?a?soller.jpgDues presentacions més de «L’Agenda 21 local als municipis de Mallorca: entre la sostenibilitat i la participació» i posterior debat, a Sóller i a Marratxí, en un acte obert a les persones interessades dels municipis del voltant i que serví per ençatar un debat sobre el tema de la participació que també servirà per recollir propostes per al llibre blanc de participació, que el Departament de Cooperació Local està confeccionant.

Els actes foren presentats per Miquel Rosselló, Conseller de Cooperació Local; Magdalena Palou, Directora Insular d’Assessorament Municipal així com el batle de Sóller, Guillem Bernat i el batle de Marratxí, José Ramón Bauzá. Neus Truyol, Tècnica de l’Observatori de Polítiques Locals, va ser l’encarregada de l’exposició.

Rosselló comentà que el Departament de Cooperació Local està ben decidit a dinamitzar i impulsar les Agendes 21 locals de manera ferma i entusiasta, aportant eines i canals que ens ajudin a crear un espai de coordinació, reflexió i coneixement entre tots els actors socials implicats: ajuntaments, entitats socials i ciutadanes, institucions supramunicipals.

El proper acte d’aquest pla de difusió de l’A21L i de crear propostes per dinamitzar la participació és a Felanitx, per a tota la comarca del Migjorn.

Share This