LA REGIDORIA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA INFORMA QUE EL CANVI D’ITINERARI DE LA CAVALCADA DELS REIS RESPON A UN ACORD UNÀNIME DE LA COMISSIÓ DE FESTES DE PALMA.

En relació la decisió de l’Ajuntament de Palma de modificar d’itinerari de la Cavalcada dels Reis Mags per a l’edició del proper any 2009, la regidoria de Participació Ciutadana informa que aquest fou una acord adoptat de manera unànime per tots els representants de la Comissió de Festes celebrada el passat 11 de juny.

 

En l’esmentada comissió es troben representades les dues federacions de veïnals de , entitats culturals i socials de Ciutat. Així com tots els grups polítics municipals. Cap dels assistents manifestà objecció alguna a la proposta de canvi, i en concret el representant del Partit Popular que de manera explícita t manifestà el seu suport al cavi proposat.

Pel que fa al nou itinerari es poden destacar 3 avantatges:

1)     La seguretat pel que fa als infants en particular

2)     Permetrà una major comoditat per als ciutadans alhora de contemplar la cavalcada

3)     Els nous carrers per on passarà permetrà una major vistositat i possibilitarà que les carrosses siguin més grans

Share This