L’AJUNTAMENT DE PALMA TANCA EL CARTELL PRINCIPAL PER A LES FESTES DE SANT SEBASTIÀ 2009 
S’han aprovant de manera provisional les principals actuacions i d’altres novetats de les Festes de Sant Sebastià 2009 
 
La Junta de Govern ha aprovat els plecs de clàusules administratives i tècniques per a la contractació dels artistes, equips de so i llum i altres necessitats  de la revetlla i dels concerts de les Festes de Sant Sebastià 2009
L’adjudicació s’ha fet a nou empreses les quals a partir del dia d’avui, disposen de 15 dies per tramitar tota la documentació necessària abans de l’aprovació definitiva. Com a resultat del procediment negociat amb les distintes empreses concursants s’han aprovat les contractacions dels següents artistes que actuaran a la revetlla: 


  • Gerard Quintana
  • Grollers de Sa Factoria
  • La Troba Kung Fu
  • Llibert Fortuny amb Triphasic
  • Miranda Jazz Quintet
  • Llorenç Santamaria & Perikas Rock &Soul Band
  • Los Manolos
  • Revolver
  • Tequila
  • Rosario


La contractació dels esmentats artistes juntament amb els distints equips tècnics de llum i so, suposen una despessa total de 274.989 €

D’altra banda la Junta també ha aprovat la contractació de la creació artística per a un espectacle audiovisual dins el marc de les festes de Sant Sebastià 2009.

Aquest espectacle suposa una novetat important pel que fa les activitats que es duran a terme al llarg dels dies posteriors a la revetlla. La façana de l’Ajuntament es convertirà en una gran pantalla de projecció i es veurà transformada pel seguit d’imatges que no deixaran indiferent al públic assistent. 

Share This