<< EU a les institucions 

 

L’AJUNTAMENT DESTINA 4 MILIONS D’EUROS A FER DE PALMA UNA CIUTAT MÉS ACCESSIBLE

 

 

Els regidors Eberhard Grosske, Francisco Donate i Cristina Ferrer juntament amb els representants de les entitats de discapacitats  Maria del Carmen Soler Pta. de la Fundació ONCE, Maties Bosch president d’ASPAIM i Manuel Zafra president d’UNAC/ASPROM, han presentat avui dijous el balanç de les actuacions de l’Ajuntament al llarg de l’any 2008. Aquestes actuacions s’emmarquen dins el projecte “Palma Ciutat per a Tothom” iniciat el desembre de 2007 i que té com a objectiu fer de Palma una ciutat pionera en matèria d’accessibilitat. En aquesta sentit l’Ajuntament de Palma signarà un conveni de col·laboració amb l’IMSERSO i la Funcació ONCE per a la redacció d’un Pla Integral Municipal d’Accessibilitat. Aquest Pla estarà dotat amb una quantitat de 350.000. Les entitats de discapacitats han manifestat que l’Ajuntament per primera vegada s’ha passat de les intencions als fets, de la mateixa manera que han expressat les seves felicitacions i donat suport a tots els programes i la feina feta per l’Ajuntament. Les distintes àrees municipals han treballat en temes relacionats amb l’accessibilitat de platjes en el cas, dependències municipals, parc i jardins, plataformes d’accés al bus, semàfors sonors, accessibilitat als teatres i castell de Bellver i biblioteques, actuacions de turisme accessible, viabilitat, parcs i jardins, teleassistència i ajuda a domicili a discapacitats…entre d’altres.  D’altra banda s’ha renovat la “bandera de Pobles i Ciutat per a Tothom” ja que s’ha complert amb el compromís d’utilitzar el 2% del pressupost d’inversió de l’Ajuntament de Palma amb accessibilitat.

Share This