‘UNA FINESTRA AL MÓN’ UNA MIRADA CRÍTICA SOBRE EL TERCER MÓN  MITJANÇANT EL CINEMA

 

logo?finestra.png‘Una finestra al món’ projecta sis pel·lícules que analitzen la situació dels països del Sud i una mostra fotogràfica convida a la reflexió.

 Cinema i fotografia units per una bona causa, la d’analitzar la verdadera situación dels països empobrits i motivar, al menys la reflexió. 

El Director general de Cooperació de la Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració, Josep Ramon Balanzat, va presentar el cicle Una finestra al món, mostra formada per sis pel·lícules que es projectaran a Mallorca, Eivissa i Formentera durant els mesos de novembre i desembre i que pretenen oferir una ‘mirada crítrica de la situación en la que viuen els països del Sud’ ja que, segons va explicar Balanzat s’ha volgut fugir de ’mirades compasives’

 

Amb aquesta nova campanya es pretén aprofitar un art tan divulgatiu i didàctic com és el cinema pero ferir als ciutadans de les lles información objectiva i constrastada dels diferents problemas i realitats de les comunitats humanes del Sud.

 Una finestra al món és molt més que una simple mostra de cinema sobre països pobres, la seva realitat social i cultural i els seus conflictos. És com indica el seu nom, una finestra oberta a un món globalitzat on les coses que els passen als països del Sud tenen molt a veure amb les relacions de poder entre el Nord, ‘pèr això aquest cicle és també una oportunitat per a reflexionar sobre el lloc que nosaltres ocupem almón’ asegurà el director general de Cooperació. +Informació

Visiteu  la web http://unafinestraalmon.com/

Accediu al programa en pdf díptic (2282Kb)

Share This