Els menorquins Mateu Llabrés i Verònica Melià ocuparan els llocs 4 i 7 de la llista, respectivament.

 

La cap de llista d´EU-EV al Congrés dels Diputats, juntament amb l´exconseller Bep Portella, han presentat els components menorquins de la candidatura a les Eleccions Generals.

 

En sintonia amb una candidatura d´esquerra alternativa i ecologista, els integrants de Menorca són Mateu Llabrés, coordinador d´EM i regidor de govenr de l´Ajuntament de Maó, i Verònica Melià, responsable dels Joves d´EM, persona compromesa amb el món de la cultura, actriu i professora de teatre. Ocuparan els llocs 4 i 7, respectivament.

 

Llabrés va destacar que «nosaltres tenim les idees clares en temes com l´avortament, l´ampliació dels drets electorals o la retirada de les tropes d´Afganistan, mentre que altres formacions que es reclamen d´esquerres no». 

 

 

Share This