Petra ja compta amb un Punt d’Informació Europea

inauguracio?pie?petra.jpgEs va inaugurar el passat divendres gràcies a un conveni entre el Consell de Mallorca i el Centre Balears Europa

Miquel Rosselló, Conseller de Cooperació Local; Catalina Alemany, Directora Gerent del Centre Balears Europa (CBE); Manel Carmona, Sots-director del CBE i Joan Font, Batle de Petra, han inaugurat aquest divendres, 12 de desembre, a les 12:00 hores, a Ses Escoles Velles de Petra un Punt d’Informació Europea (PIE). Es tracta d’una xarxa promoguda per Europe Direct, a través de la qual es pretén acostar tota la informació que prové de les institucions europees la ciutadania.

L’objectiu d’aquests punts és oferir informació com beques, subvencions, feina a un altre país i oposicions a les institucions de la Unió Europea, entre moltes altres informacions a nivell europeu.

Aquest només és un dels 17 PIE que el Centre Balears Europa té previst obrir els propers dies a Mallorca gràcies a l’acord de col·laboració signat amb el Consell de Mallorca. La intenció és que abans del final de la present legislatura, tots els municipis de Mallorca disposin d’aquest punt d’informació.

Share This