Sóller i Puigpunyent més próxims d’Europa

CARMONA I ROSSELLÓ inauguren dos nous Punts d’Informació Europea a les Biblioteques de Sóller i Puigpunyent.

miquel?rossello?joan?ferra?manel?carmona.jpgDurant aquesta setmana s’han inaugurat dos nous Punts d’Informació Europea als municipis de Sóller i Puigpunyent, gràcies a un conveni entre el Consell de Mallorca i el Centre Balears Europa.

Es tracta d’una xarxa promoguda per Europe Direct, a través de la qual es pretén acostar tota la informació que prové de les institucions europees la ciutadania, tant a nivel de publicaciones exposades com, sobre tot, la resolució de consultes i dubtes que puguin sorgir. Així es poden resoldre questions referents a temes de beques, subvencions, feina a un altre país i oposicions a les institucions de la Unió Europea, entre moltes altres informacions a nivell europeu, tant a nivell ciutadà com també empresarial.

Les inauguracions han estat a càrrec de Miquel Rosselló, Conseller de Cooperació Local; Catalina Alemany, Directora Gerent del Centre Balears Europa (CBE); Manel Carmona, Sots-director del CBE; Magdalena Palou, Directora Insular d’Assessorament Municipal i els batles de Sóller i Puigpunynet, Guillem Bernat i Joan Ferrà, respectivament.

Aquests són dos dels 17 PIE que el Centre Balears Europa té previst obrir els propers mesos a Mallorca gràcies a l’acord de col·laboració signat amb el Consell de Mallorca. La intenció és que abans del final de la present legislatura, tots els municipis de Mallorca disposin d’aquest punt d’informació.

Share This