Miquell Rosselló inaugura el local parroquial d’Ariany, convertit en un local d’entitats

S’han inaugurades les obres de reforma, gràcies al Pla d’Obres i Serveis del Consell de Mallorca

miquel?rossello?joan?ribot?inauguracio?221208.jpgDiumenge 21 de novembre, a les 12 del migdia, ha tengut lloc la inauguració de les obres de reforma del local parroquial que permetrà el seu ús com a local d’entitats i associacions locals d’Ariany.

En la inauguració han participat Miquel Rosselló, Conseller de Cooperació Local; Joan Font, Director Insular de Cooperació Local i Joan Ribot, Batle d’Ariany. Han estat acompanyats d’Antoni Pasqual, Vice-president del Consell de Mallorca i Conseller d’Obres Públiques, així com anterior batle d’Ariany i de Joan Servera, Vicari General d’assumptes econòmics.

El local disposa de tres plantes i està totalment equipat tant per realitzar activitats com per a reunions i tasques administratives de les nombroses associacions d’Ariany, entre elles, l’associació de joves, la de 2ª i 3ª edat, la societat de caçadors o la banda de cornetes i tambors.

El pressupost total d’aquestes obres és de 351.282,81 euros, dels qual, el Departament de Cooperació Local del Consell de Mallorca n’ha aportat un 80 % mitjançant el Pla d’Obres i Serveis.

Aquest antic local parroquial ha estat cedit pel Bisbat a l’Ajuntament mitjançant un conveni de trenta anys.

Share This