Miquel Rosselló inaugura la remodelació del local de l’Associació de la tercera edat a Consell

Les obres han estat finançades pel Pla d’Obres i Serveis

rossello?271208.jpgEl passat dissabte 27, es va inaugurar la nova seu de l’associació de la tercera edat de Consell, coneguda com ca sa Madona, després d’un any d’obres que han suposat una remodelació integral de l’edifici. La inauguració va córrer a cura de Miquel Rosselló, Conseller de Cooperació Local i Andreu Isern, Batle de Consell.

El cost de l’obra ha estat de 648.062 euros, dels quals el Consell de Mallorca, mitjançant el Pla d’Obres i Serveis, n’aporta un 70 %.

Amb aquesta reforma, ca Sa Madona conta amb dues plantes totalment equipades. I al febrer de l’any vinent està previst inaugurar la remodelació dels jardins de ca sa Madona.

La inauguració contà amb una massiva assistència de públic, especialment de socis de la tercera edat, que «tornaven a ca seva» després d’haver traslladat la seva seu a un edifici veí que havia llogat el Consistori durant el temps que van durar les obres.

Share This