Cartell de les jornadesLlicenciada en Psicologia per la Universitat de les Illes Balears, és, a més, diplomada en treball social. És funcionaria del cos tècnic superior de l’Administració des de l’any 1982. El seu camp professional s’ha desenvolupat en l’àmbit de la protecció de la infància i atenció a la dependència, gent gran i persones amb discapacitat

Va ser directora de l’Institut Balears d’Afers Socials durant el Govern de 1999 al 2003. Durant aquesta etapa, es varen posar en marxa importants projectes com la targeta bàsica o el programa «A ca vostra», arran del qual la Comunitat Autònoma de les Illes Balears es va convertir en la primera de tot l’Estat a atorgar un ajut econòmic mensual a les persones que tenien cura dels seus majors.

 

Durant aquest període, també es varen posar en marxa els primers centres d’estades diürnes públics amb atenció especialitzada per a persones majors assistides (fisioteràpia, tallers de memòria, psicomotricitat…) a les Illes. En aquest sentit, i en el decurs de quatre anys, es va passar de zero places de centres de dia a tres-centes. La construcció i posada en marxa de la residència pública de Felanitx —la primera de construcció autonòmica— va ser un altre dels projectes que la direcció de l’IBAS dugué a terme durant aquella legislatura .

 

Ha dut a terme diverses investigacions que han estat premiades.

  

{gallery}exempleeuib{/gallery} 

 

Share This