AVUI ES REUNEIX LA PRESIDÈNCIA D’ESQUERRA UNIDA DE LES ILLES BALEARS

Es tracta de la darrera reunió de l´executiva interinsular de la coalició d´esquerres prèvia a l’Assemblea d´EUIB que tendrà lloc el proper 14 de febrer

 

Avui dilluns 12 de gener, a partir de les 17:30 h. està previst que es reuneixi la Presidència d’EUIB, el màxim òrgan executiu de la coalició, per debatre el balanç de gestió d´aquesta força política en els darrers tres anys, que es presentarà a la IX Assemblea d´EUIB, que tendrà lloc el proper 14 de febrer a Palma.

L´objetiu d´aquesta Assemblea és definir el paper d´EUIB com a força de lluita i de govern en aquesta etapa, encetar un procés constituient i d´apertura cap a gent d´esquerres i dels moviments socials, i elegir una nova direcció.

Des d´EUIB s´analitzarà també la situació política d´aquest inici d´any, i centrarà el seu debat a la crisi econòmica, amb la intenció de promoure tot un seguit de debats públics, actes i propostes des d´una perspetiva d´esquerres, que segons el coordinador, Miquel Ramon, “es troba molt a faltar davant el regal de 150.000 milions d´euros als bancs, una alternativa des de l´esquerra, pensant en les persones en primer terme”. 

Per altra banda, la Presidència d´EUIB debatrà una resolució sobre la massacre que l´Estat d´Israel està provocant entre el poble palestí, en la línia d´exigir als responsables polítics, començant pel Sr. Zapatero, “que a més de dir alguna cosa, facin, com ara cridar a consultes l´ambaixador espanyol a Israel, o aturar dràstricament la venda d´armes al govern sionista”.

 

Share This