Ahir dissabte es va celebrar a Palma la convenció programàtica d´EU-EV, al centre cultural de S´Escorxador.

 

Nombrosos militants varen participar ahir a la convenció programàtica d´EU-EV celebrada a Palma.

Magdalena Moreno, coordinadora de la campanya, va obrir la jornada, exposant el caràcter innovador de la campanya. Marisol Ramírez, candidata al Congrés, i  Josep M. Gómez, candidat al Senat, insistiren en què la proposta d´EU-EV «és la única útil per transformar de veres el panorama polític i recuperar la confiança de la ciutadania».

David Abril, responsable de comunicació, va intentar repondre a les «preguntes + frequents (FAQs) dels votants i les votants», mentre que Tomeu Tugores va presentar els materials de campanya i els recursos disponibles, en una línia d´austeritat però alhora garantint una presència important.

A la segona part de la jornada es va presentar el programa en tres blocs, per part de M. Àngel Llauger, coordinador del programa, qui presentar el bloc sobre Estat federal i finançament; Conxa Calafat les propostes socials i laborals; i Emylse Mas les propostes ambientals.  En el debat obert al voltant del programa s´incorporaren diverses propostes que enriquiren, entre altres, els apartats referits a gènere, educació, prestacions socials o laïcitat. Sobre aquesta darrera qüestio es va aprovar una resolució.

 

Share This