DAVANT L’ESCÀNDOL DE TURISME JOVE I LES NOVES INFORMACIONS
EU AFIRMA QUE LA DIMISSIÓ DE ROSA PUIG
NO HA D’ESPERAR “NI UN MINUT MÉS”
Per al coordinador d´EU, David Abril, “cal recordar que Puig va afirmar fa pocs dies que desconeixia qualsevol irregularitat al Consorci, amb la qual cosa o Puig menteix, o era un autèntic desastre com a gestora pública”.
Des d´EU també denuncien el silenci “còmplice” del seu partit, el PP aqueixat per una autèntica epidèmia de corrupció que es veu que ja els comença a afectar a la capacitat de prendre decisions. Per a EU, “si Rosa Puig no deixa els seus càrrecs voluntàriament, el PP li hauria de demanar la dimissió”.
Per a EU, “Rosa Puig ha de dimitir ja, com a consellera del Consell de Mallorca i com a regidora d´Algaida, perquè el seu exemple no s´escampi en la vida pública”.
Segons Abril, “és més probable que menteixi, ja que això de col·locar el teu xòfer com a comptable d´un Consorci sona a pràctica siciliana, poc digna de la responsabilitat de Rosa Puig en aquell moment”.
————————————————————————————————————
<<<< la notícia a la premsa

Share This