MARISOL RAMÍREZ, CANDIDATA D’EU-EV AL CONGRÉS:

“MARIA SALOM (PP) TÉ POR D´UN DEBAT DEMOCRÀTIC”

La candidata del PP al congrés dels diputats Maria Salom va proposar ahir un “cara a cara” amb el candidat del PSIB-PSOE, Antoni Garcias. Des d´EU-EV consideram que aquesta proposta atempta contra la pluralitat democràtica i insta els mitjans de comunicació a establir garanties perquè els debats es celebrin a quatre bandes, amb les quatre candidatures que concorren a les Eleccions Generals.

Per Marisol Ramírez, candidata d´EU-EV, “ja basta amb una llei electoral que beneficia els grans partits com perquè també es pretengui excloure les minories en els debats preelectorals, com pretén Maria Salom”.

La candidata d´EU-EV ha defensat la necessitat d´un debat entre tots els caps i les caps de llista a les corts espanyoles i ha manifestat que “vull reptar públicament Maria Salom a un cara a cara amb mi i amb la resta de candidats perquè és la manera perquè la ciutadania conegui les diferents opcions existents i el 9-M eligeixin en conseqüència”.

Share This