Per a EU-EV, “qui diu mentides no és digne de fiar per a ningú »

En relació a les novetats relatives a l´anomenat cas Andratx i les implicacions del Secretari general del PP de les Illes Balears, José M. Rodríguez, en la cobertura de l´exbatle del municipi acusat de corrupció, Eugenio Hidalgo, des d´EU-EV creiem creiem que “les demostrades mentides d´aquest senyor no el fan digne del càrrec que ocupa”. 

Només s´entén que José M. Rodríguez segueixi essent parlamentari perquè això li permet ser aforat, és a dir, tenir protecció en funció de ser càrrec públic. Per a EU-EV, « no existeixen  ja raons perquè el PP segueixi protegint ni Hidalgo, ni Rodríguez, quan s´ha demostrat que hi ha mentides claríssimes”.

En aquest sentit, des d´EU-EV insten la candidata del PP a les generals, Maria Salom, «a pronunciar-se sobre el cas i demostrar que mereix el càrrec al que aspira».

 

Share This