“Això sembla una subhasta, els partits majoritaris se´n riuen, de la ciutadania”

Des d´EU-EV volem denunciar l´escalada que en els darrers dies estan protagonitzant els màxims líders de PP i PSOE, Mariano Rajoy i J. L. Rodríguez Zapatero, que estan llençant tota mena de propostes en matèria sanitària i social, quan “ni uns ni altres han estat capaços de fer res d´això quan han governat”. 

“Apuntar-se ara a les mesures socials i sanitàries sona ara a riure-se´n de la gent, efectivament fa falta tenir molta fe per creure que ara Zapatero farà el que no ha fet amb el superàvit de la seguretat social en quatre anys, i quan ja ha promès el càrrec a Solbes, un polític tan liberal en matèria econòmica com ho són els del PP”. 

En relació al candidat del PP, des d´EU-EV manifestam la nostra preocupació “per la deriva ultradretana d´aquest partit, però sobretot perquè el tipus de propostes que llancen divideixen a la societat i creen un ambient guerracivilista”.

Share This