EU ha participat, el passat 16 de gener, a una roda de premsa amb altres organitzacions polítiques i socials de les Illes, coordinades per l´OCB, i a la declaració del president d´Acció Cultural del País Valencià, Eliseu Climent, contra les sancions de 300.000 euros imposades a aquesta organització que mantén els repetidors de les emissions de TV3 al País Valencià. En paraules de David ABril, portaveu d´EUIB, «la sanció imposada a ACPV és un atac de la dreta als drets lingüístics i culturals i a la unitat de la llengua, així com al model de televisió diferent que representa C9 front a TVC».

 

Des d´EU s´ha emès una carta a tots els adherits perquè donin suport econòmic a la campanya, de la qual podeu trobar + informació a: http://www.acpv.cat/php/pagina.php?id?text=103. Image

Share This