Marisol Ramírez: “Maria Salom (PP) substitueix les propostes polítiques per la carta al rei màgic Rajoy”

Des d´EU-EV consideram que les declaracions de Maria Salom afirmant que si el PP torna a governar a l´Estat, Balears disposarà de més doblers que mai “és una fugida endavant, que substitueix la proposta política per la carta al rei màgic Rajoy, que ara vendrà a salvar-nos”. 

Per a EU-EV, “el PP ja ha governat vuit anys aquest país, i les nostres Illes no se n´han beneficiat gens ni mica, ens demanam perquè ara hauria de ser diferent”. 

Segons Ramírez, “parlar de finançament suposa parlar també de polítiques públiques, parlar de quina ha de ser la destinació dels recursos, i aquí la nostra prioritat és clara: educació i sanitat públiques, i un transport públic al nivell de la UE”.  

En al·lusió a la “sintonia” expressada pel portaveu de la plataforma econòmica i exconseller del PP que reclama més finançament amb el candidat d´Unitat, des d´EU-EV afirmen que “la balança fiscal no és un indicador objectiu, ja que els territoris els conformen persones, i no totes les persones aporten el mateix”.  

Evidentment, “cal equilibrar la balança fiscal, però això no justificaria de cap manera rebaixes a les grans fortunes, als poderosos d´aquestes illes, que haurien de pagar si cal més imposts encara dels que paguen”.

 

 

Share This