El coordinador d´Iniciativa per Catalunya-Verds i Conseller d´Interior i de Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat dóna suport a Palma a la candidatura encapçalada per Marisol Ramírez

El líder polític de l´esquerra verda catalana, Joan Saura, ha donat suport avui de matí a la candidatura d´EU-EV al Congrés dels Diputats, a una roda de premsa a la qual hi ha participat la cap de llista d´aquesta formació, Marisol Ramírez, així com Fina Santiago i Miquel A. Llauger, en nom de la coalició.

Marisol Ramírez ha defensat que “la candidatura d´EU-EV és el mirall d´ICV-EuiA, que conjuntament defensam l´espai roig, verd i feminista, i apostam des de les experiències concretes de govern a Catalunya i les Illes per un govern d´esquerres a l´Estat espanyol, amb la nostra participació activa”.

EU-EV es presenta a les eleccions com l´esquerra útil, que ha fet possible amb una feina intensíssima del grup parlamentari de l´esquerra verda mesures progressistes aprovades pel govern de Zapatero: la llei de dependència, la llei del a memòria històrica, la que regula les subcontractacions a la construcció, entre d´altres.

Els dirigents d´EU-EV han afegit que “no és suficient amb contestar la postura dels Bisbes, com fan Zapatero i el seu equip, sinó que s´han de prendre mesures i posar fi als acords amb el Vaticà, resituant el paper de l´església a l´esfera pública en termes prou diferents”.

Finalment, la candidata ha remarcat que la figura de Joan Saura com a Conseller de Participació, és representativa de que la democràcia participativa i la implicació activa de la ciutadania en els assumptes públics, és una aposta de l’esquerra transformadora i verda que funciona.

Share This