El coordinador d´Ezker Batua Berdeak i conseller d´afers socials i habitatge del gobern basc va acompanyar els candidats Marisol Ramírez i Josep M. Gómez en la presentació de les propostes d´EU-EV en matèria d´habitatge.

Javier Madrazo va presentar ahir, juntament amb Marisol Ramírez i Josep M. Gómez, les propostes d´EU-EV en matèria d´habitatge, unes propostes que es basen en el model basc que el coordinador d´EB i conseller d´afers socials i habitatge ha demostrat que són possibles, i que atorguen una gran importància a la construcció pública d´habitatges tant en règim de venda com sobretot en lloguer, cosa que ha fet possible l´accés a milers de ciutadans i ciutadanes bascs a un habitatge.

El dret a la vivenda ha de ser considerat per a EU-EV com un dret fonamental, possibilitador de l´emancipació dels joves i d´unes condicions de vida dignes per a les famílies. Propostes com les del PSOE, de subvenció directa als lloguers, no fan més que encarir aquests de manera indirecta.

Els candidats han destacat que cal incidir també sobre el parc de vivendes buides i frenar l´especulació, amb mesures positives i amb l´adquisició d´immobles per part de l´administració.

Finalment, Madrazo s´ha referit també a la política antiterrorista, podeu trobar més informació al respecte a Europa Press.

Share This