La periodista Marisol Ramírez, coneguda pel seu compromís amb les lluites socials, encapçalarà la candidatura d´EU-EV al Congrés dels Diputats

Recolzada per un nodrit grup de membres de les respectives direccions polítiques d´EU i EV, Eberhard Grosske (EU) i Josep M. Gómez (EV), han presentat la que ser+à la cap de llista d´EU-EV per a les properes eleccions general del 9-M, Marisol Ramírez.

 

Els dirigents destacaren que en un moments en què EU-EV s´han quedat tots sols defensant la unitat de l´esquerra, l´opció d´EV-EV és l´opció útil per a les persones votants progressistes, i destacaren el caràcter d´apertura del projecte polític de l´esquerra alternativa i verda que es veu reforçat «amb una persona de la trajectòria de la candidata que ara presentam».

 

Marisol Ramírez ha manifestat que va acceptar encapçalar de bon gust la llista d´EU-EV perquè «és l´única opció clara d´esquerres i ecologista en aquestes Illes», front a «un nacionalisme que si no és d´esquerres, esdevé un nacionalisme monetari». S´adreça especialment «als votants progressistes, ja que si EU i EV no són forts, amb l´escorament de la política de Zapatero cap a la dreta no hi ha garantia de polítiques progressistes».

 

Comunicadora compromesa, Marisol Ramírez és coneguda per la seva feina en els darrers anys a La Ser (Ràdio Mallorca), i més recentment a TV-Mallorca, així com per la seva faceta com a actriu de teatre i la lluita en defensa de la igualtat de les dones. 

 

Els dirigents d´EU i EV varen anunciar que en els propers dies, abans de finals de mes, es coneixerà el conjunt de la llista al Congrés, així com la candidatura al Senat per Mallorca.

Share This