LA CANDIDATA D´EU-EV ES REUNEIX AMB LA DIRECCIÓ DE CCOO-ILLES BALEARS PER PRESENTAR LES PROPOSTES EN MATÈRIA SOCIAL I LABORAL DE LA COALICIÓ

La candidata d´EU-EV al Congrés dels diputats, Marisol Ramírez, s´ha reunit avui amb la direcció del sindicat CCOO, per presentar les propostes en matèria social i laboral de la coalició d´esquerres i ecologista, i prendre nota de les demandes dels representants dels treballadors i treballadores de les Illes.

 

Ramírez ha afirmat que EU-EV lluita i lluitarà “contra la precarietat i les polítiques que la fan possible, però també contra el que és pitjor, que és la seva acceptació com un fet natural”.

La candidata ha denunciat en aquest sentit “la política tremolosa del PSOE en matèria laboral” i ha defensat que “les Illes Balears mereixen que a Madrid es defensi la particularitat de la situació laboral de les treballadores i treballadors de les nostres illes, sotmesos a graus espectaculars de precarietat i temporalitat en els contractes”, i “a unes pensions baixíssimes fruit de les cotitzacions que es produeixen en aquest context, cosa que afecta sobretot les dones”.

Des de la coalició s´ha insistit en el caràcter necessari d´aquest tipus d´encontres, que donen fruits concrets, com ara el desenvolupament de la Llei de Dependència, que va ser una condició per a la investidura de Zapatero per part d´IU-ICV a proposta de la federació de pensionistes i jubilats de CCOO a nivell estatal.

{gallery}reunio?ccoo{/gallery}

Share This