EU-EV PRESENTA EL MANIFEST PEL 1er de MAIG 2008 i ELS JOVES D’ESQUERRA UNIDA DENUNCIEN LA PRECARIETAT LABORAL

Image 

El coordinador d´EU, David Abril, ha assenyalat que “qui té una feina precària, té una vida precària, i en això a les Illes Balears batem rècords”, i que “el 1er. De Maig és el dia per reivindicar els drets socials i laborals conquerits després de segles de lluites, una data que ens serveix per reclamar una feina digna, per poder gaudir d´una vida digna”. 

Abril ha assenyalat que “el creixement econòmic d´aquests anys es deu no sols a l´especulació sobre el territori, sinó sobre les persones”, i que “en temps de crisi, els abusos laborals no poden justificar situacions d´impunitat”. 

A la presentació, els joves han escenificat al carrer alguns exemples de precarietat laboral, que sectors com els joves, les dones i les persones immigrants pateixen especialment (veure foto). Els joves d´eu participaran a la manifestació del 1er. De Maig de demà, a Palma, amb una performance denunciant la precarietat laboral.

Share This