EU-EV es reuneix amb la UGT per intercanviar diàleg i propostes en matèria laboral

 

La candidata d´EU-EV, Marisol Ramírez, acompanyada de David Abril i Manel Carmona (EU) s´ha reunit avui amb dirigents del sindicat UGT-Balears. L´objectiu de l´encontre era intercanviar punts de vista sobre l´actual situació del mercat laboral a Balears i recollir propostes per a l´elaboració del programa.

 

A la reunió, des d´EU-EV s´han destacat les iniciatives que ha promogut EU al govern de ZP, com la Llei de dependència, la  Llei d´igualtat o la de memòria històrica, i s´ha insistit en què «ens hem trobat amb els sindicats també en l´oposició a mesures regressives del psoe, com ara la reforma fiscal aprovada l´any passat, que consisteix en rebaixes per a les capes benestants».

 

Des d´UGT s´ha demanat la inclusió al programa de mesures per a la millora de la situació dels treballadors i treballadores fixos discontinus de l´hoteleria, així com mesures en matèria econòmica que redueixin la temporalitat i la precarietat.

 

 

Share This