<< EU a les institucions

 

 L’INSTITUT BALEAR DE LA DONA,
IXena EDICIÓ DE «DONES FOTOGRAFIEN DONES»

L’Institut Balear de la Dona ha convocat el IX concurs de fotografia “Dones fotografien dones”, que enguany té per títol “Mostrem la igualtat”, i al qual es poden presentar fins al 31 de gener totes les dones fotògrafes professionals i aficionades que tenguin residència legal vigent a les Illes Balears.

S’hi estableixen dues seccions: fotografia en blanc i negre i fotografia en color. Cada autora pot presentar un màxim de tres obres i la temàtica ha de tenir relació amb el títol del concurs. La tècnica fotogràfica és lliure.

Hi ha un primer premi i un segon premi per a la secció de blanc i negre, i un primer premi i un segon premi per a la secció de color. Cada autora només pot optar a un. La quantia dels premis és de 1.000 euros per als primers premis i de 500 euros per als segons.

El Jurat estarà format per persones amb prestigi en l’àmbit de la fotografia més una representant de l’Institut Balear de la Dona i presidit per la directora de l’Institut.

Els criteris de selecció són l’ajustament a la temàtica d’enguany, “Mostrem la igualtat” i, especialment, l’impacte o la sensibilització respecte de la situació de la dona, i la qualitat tècnica i la composició.

Fins dia 31 de gener 2009. Es poden presentar el mateix dia al registre de la conselleria de presidència des de les 9h fins les 14h

<< Cartell+ fullet aquí

Share This