<< EU a les institucions 

 

 

L’EMPRESA QUE GESTIONA LA RESIDÈNCIA DE MONTUÏRI COMUNICA A LA CONSELLERIA QUE DIA 5 DE FEBRER ES CONNECTARÀ EL CENTRE A LA XARXA ELÈCTRICA

 

Això permetrà a Afers Socials iniciar l’ingrés gradual de persones en situació de dependència a les 72 places que té concertades a la residència privada a partir del 10 de febrer

La Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració ha rebut la comunicació, per part d’ASER, l’empresa que té adjudicada la gestió de la residència de Montuïri, que el proper dia 5 de febrer es connectarà el centre a la xarxa elèctrica.  Aquest fet ha estat confirmat a la Conselleria per part de Gesa-Endesa. Això permetrà a l’empresa obrir finalment la residència, i possibilitarà a la Conselleria disposar de les 72 places que té concertades. 

La Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració té previst iniciar el procés gradual d’ingrés de les persones dependents que ja han estat valorades per la Conselleria i que esperen ocupar una de les 72 places que Afers Socials té concertades.

La residència romania únicament pendent per a la seva posada en marxa, des de fa mesos, que l’empresa lliuràs tots els papers necessaris a Gesa perquè es pogués fer la connexió elèctrica. La residència privada de Montuïri és un centre de l’empresa privada ASER en règim de concessió d’obra pública i explotació per un període de 36 anys, com a resultat d’un concurs licitat durant la legislatura anterior pel Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de Mallorca i que es va signar el 21 de març de 2005. La Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració té concertades 72 de les 120 places de la residència, la qual disposa, a més, d’un centre d’estades diürnes de 20 places, totalment privat. La Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració està pendent de la posada en marxa d’aquesta residència privada per poder disposar d’aquestes 72 places. La Conselleria lamenta la demora en la entrada en funcionament de la residència per part d’ASER i els perjudicis que hagi pogut ocasionar en els ciutadans; i espera que l’empresa a la qual es va adjudicar la gestió del centre pugui oferir uns serveis de qualitat.

Share This