manel?carmona?miquel?rossello?francesc?miralles?joan?mas.jpgAvui matí, a l’Ajuntament d’Algaida, s’ha inaugurat un nou Punt d’Informació Europea amb la presència de Miquel Rosselló, Conseller de Cooperació Local; Manel Carmona, Sotsdirector del Centre Balears Europa (CBE); Francesc Miralles, Batle d’Algaida i Joan Mas, Director de l’àrea agro-alimentària de IDI.

Es tracta d’una xarxa de punts d’informació promoguda per Europe Direct, per acostar tota la informació que prové de les institucions europees la ciutadania. Funciona a varis nivells, per una banda estaran disponibles una sèrie de publicacions exposades. Per altra banda, i com a punt fort, la resolució de consultes i dubtes que puguin sorgir sobre qualsevol aspecte relacionat amb Europa i la seva legislació, que cada cop té més influència en la vida quotidiana de la ciutadania.

Es volen potenciar els aspectes pràctics, com per exemple beques, subvencions, feina a un altre país i oposicions a les institucions de la Unió Europea, estudis a un altre país, entre moltes altres informacions a nivell europeu, tant a nivell ciutadà com també empresarial.

Aquest és un dels 17 Punts d’Informació Europea que s’inaugurarà a Mallorca en els propers mesos dins la primera fase d’un conveni entre el Centre Balears Europa i el Consell de Mallorca. La intenció és que abans del final de la present legislatura, tots els municipis de Mallorca disposin d’aquest punt d’informació.

 

Share This