Josep Valero en la inauguració d’un Punt d’Informació Europea a Inca

L’objectiu d’aquests punts és oferir informació sobre aspectes com beques, subvencions, feina a un altre país i oposicions a les institucions de la Unió


maria?payares?pere?rotger?francesca?vives?josep?valero.jpgL’acte ha estat presidit per Francesca Vives, consellera de Comerç, Industria i Energia; Josep Valero, secretari general tècnic de Cooperació Local del Consell de Mallorca; Catalina Alemany, directora gerent del Centre Balears Europa; Manel Carmona, subdirector del CBE; i el batle d’Inca, Pere Rotger.

El Centre Balears Europa (CBE) i el Consell de Mallorca han inaugurat en Inca el Punt d’Informació Europea (PIE).

L’acte ha estat presidit per Francesca Vices i Amer, consellera de Comerç, Industria i Energia; Josep Valero, secretari general tècnic de Cooperació Local del Consell de Mallorca; Catalina Alemany, directora gerent del Centre Balears Europa; Manel Carmona, subdirector del CBE i responsable dels PIEs; així com pel batle d’Inca, Pere Rotger, i la regidora de Cultura, María Payares.

Es tracta d’una iniciativa de la agència Europe Direct, la qual constitueix una xarxa d’informació de la Comissió Europea establerta a cada un dels 27 estats membres que permet als ciutadans obtenir informació, assessorament, ajuda i resposta a les seves preguntes sobre la Unió Europea, les seves polítiques i els seus programes, d’una manera propera, adaptada i informal.

El Centre Balears Europa té previst obrir en els propers dies 17 PIEs a Mallorca, gràcies a l’acord de col·laboració signat amb el Consell de Mallorca. La seva intenció és que abans del final de la present legislatura, tots els municipis de Mallorca disposin d’aquest punt d’informació.

Share This