inauguracio_sant_joan_2pDissabte vespre, Miquel Rosselló, conseller de Cooperació Local; Joan Font, director insular de Cooperació Local; Maria Teresa Munar, batlessa de Sant Joan, i regidors del consistori munipal, van inaugurar la reforma i modernització del pavelló poliesportiu municipal de Sant Joan.

El pressupost total d’aquesta reforma i modernització ha estat de 54.090,97 euros, el 80 % dels quals l’ha aportat el Departament de Cooperació Local del Consell de Mallorca, mitjançant el Pla d’obres i serveis.

Entre les millores aconseguides amb aquesta reforma, destacar la nova pista, la graderia per al públic i unes cistelles de bàsquet que es raconen automàticament.

Dins els actes d’inauguració es va jugar un partit amistós de futbol sala entre dos equips locals, C. E. Sant Joan i Just Just Sant Joan. Seguidament hi hagué un refrigeri.

Share This