Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Tabla normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} sus_campanya_09EU va donar ahir el “sus” a la campanya electoral de manera simbòlica, amb la presència de diferents militants i càrrecs públics de la formació que varen donar suport al candidat i coordinador, David Abril, a la Plaça d’Espanya. Davant l’enquesta publicada ahir pel CIS i que augura un empat tècnic entre PP i PSOE i una minorització de les forces com IU/ ICV, el candidat ha afirmat que “és la mostra que anem cap a una duocràcia que hem de rompre amb aquestes eleccions, ja que a pesar que en la seva campanya PP i PSOE insisteixen en les seves diferències abismals, han estat d’acord amb el 83% de les mesures que s’han aprovat al Parlament Europeu”. Abril va aprofitar per demanar un esforç “a tots els militants i la gent d’esquerres per afrontar les eleccions amb un missatge esperançador, i és que una altra Europa és possible i necessària

Share This