310509_arenalEl candidat d’EU-Verds, David Abril, ha participat avui diumenge en diverses activitats de campanya, entre elles a dues paradetes informatives als mercats d’Inca i Felanitx, així com a dos actes amb militants i simpatitzants al Pla de na Tesa (Marratxí) i S’Arenal de Llucmajor. El candidat participarà també avui vespre a un acte polític a les 20 h. a Sencelles, poble d’on és batle el candidat d’UM.

Sobrepassat ja l’equador de la campanya, Abril ha denunciat que «hi ha un vertader projecte de desinformació sobre Europa per part dels partits majoritaris, que es dediquen a parlar de qualsevol altre tema que no tengui a veure amb el parlament europeu perquè allà han estat d’acord en massa ocasions».

310509_incaEl candidat d’EU-Verds ha repartit «estopa» al PP «perquè són les seves polítiques neoconservadores encarnades en Mayor Oreja les que ens han duït a l’actual crisi» però també al PSOE «per la seva ambigüitat, i perquè no tenen projecte polític ni de societat, sinó que simplement es presenten com la negació del PP, i l’esquerra ha de ser molt més que això».

 

 

310509_felanitx 310509_pladenatesa

Share This