reunio_lloseta_090609Les reunions amb els ajuntaments són per preparar el Pla d’Obres i Serveis 2010, informar de l’ampliació dels serveis d’assistència municipal i comunicar la propera convocatòria de subvencions d’adquisició d’equipament per a fires.

Amb les visites a Consell, Binissalem i Lloseta, Miquel Rosselló, conseller de Cooperació Local, acompanyat de Joan Font, director Insular de Cooperació Local i Maria Orts, directora insular d’Assessorament Municipal, tornen a iniciar una ronda d’entrevistes amb batles i batlesses que els portarà a visitar els municipis de Mallorca en els propers mesos.

Al llarg del matí, Rosselló, Font i Orts s’han entrevistat amb Andreu Isern, batle de Consell, Jeroni Salom, batle de Binissalem i Bernat Coll, batle de Lloseta.

Per al Pla d’Obres i Serveis, cara a la convocatòria del 2010, s’han avançat projectes i avantprojectes i s’han aclarit algunes dubtes i qüestions, que farà la convocatòria molt més senzilla i eficaç. Per exemple, Consell confia presentar un projecte per a un nou passeig, amb un pressupost aproximat de 300.000 euros. Binissalem espera poder presentar començar un nou projecte per al 2010, que s’afegiria als dos que ja té en marxa. Lloseta, per la seva banda, també disposa de marge suficient per engegar un nou projecte, encara per confirmar.

Share This