joan_comes-miquel_rossello-maria_ortsLes reunions amb els ajuntaments són per preparar el Pla d’Obres i Serveis 2010, informar de l’ampliació dels serveis d’assistència municipal i comunicar les properes convocatòries de subvencions per a fuites d’aigua i d’adquisició d’equipament per a fires.

Amb les visites a Mancor de la Vall, Campanet, Búger i Sa Pobla, Miquel Rosselló, conseller de Cooperació Local, acompanyat de Maria Orts, directora insular d’Assessorament Municipal, segueixem amb la nova ronda d’entrevistes amb batles i batlesses que els portarà a visitar els municipis de Mallorca en els propers mesos.

Al llarg del matí, Rosselló i Orts s’han entrevistat amb Bernardí Coll, batle de Mancor de la Vall, Francesc Morell, batle de Campanet, Bartomeu Alemany, batle de Búger i Joan Comes, batle de Sa Pobla.

Per al Pla d’Obres i Serveis, cara a la convocatòria del 2010, aquests municipis ja disposen de projectes d’obra mitjançant convenis plurianuals com, per exemple, la construcció estructura i acondicionament per a una escoleta del convent de Ca Ses Monges a Búger, la supressió de barreres arquitectòniques, sembra d’arbres i millora de l’espai públic a Mancor de la Vall, o la pavimentació i drenatje al carrer Gran de Sa Pobla.

Per altra banda, aquests municipis han expressat el seu interès en una propera línia de subvencions per a realitzar estudis i obres de reforma per a evitar fuites d’aigua. El conseller de Cooperació Local, Miquel Rosselló, ha avançat que confia que aquesta línia de subvencions pugui convocar-se en setembre.

Share This