ses_voltesDurant les activitats infantils organitzades pel GOB dins la festa “SOM-HI per Mallorca”, diversos helicòpters de l’exèrcit han realitzat una exhibició al Parc de la Mar de Palma el que ha provocat la voladissa de les paradetes de la festa i ha creat un gran estupor entre les famílies, amb infants, pel renou i la polseguera aixecada.

Des d’EU consideram que les forces armades no poden guanyar-se el respecte de la ciutadania fent por a la població civil d’aquesta manera.

Creim que s’ha creat un gran perjudici a les famílies congregades a la festa ecologista. La Delegació de Govern hauria d’haver tengut en compte que s’ha posat en perill la seguretat de moltes persones i que a més a més s’han superat de manera considerable els decibels permesos per a la salut de la gent i així com la fragilitat dels elements arquitectònics dels voltants, com per exemple, els vitralls de la Seu.

Per tot això, el coordinador d’EU exigeix una disculpa pública per part del Delegat del Govern, Ramon Socies, de manera immediata i una avaluació de l’impacte de les exhibicions previstes per aquest cap de setmana. Tant a nivell de renous, visual i d’impacte ambiental.

Share This