Miquel Rosselló presenta la nova cartera de serveis als ajuntaments, que passa de dos a set

maria_orts-miquel_rossello-080709El departament de Cooperació Local ha presentat la culminació de dos anys de tasca contínua d’ampliació i reforçament de l’antic Servei d’Assessorament Tècnic (SAT), fins convertir-ho en un catàleg de serveis molt més complet i ajustat a les necessitats dels ajuntaments mallorquins.

Miquel Rosselló, conseller de Cooperació Local, i Maria Orts, directora insular d’Assessorament Municipal, han mostrat la seva satisfacció per haver complert l’objectiu que el departament es va fixar, amb la creació de la direcció insular d’Assessorament Municipal: convertir un servei tècnic que s’havia quedat petit per les necessitats dels ajuntaments, i en especial els de menys de sis mil habitants, en una eina realment útil.

Rosselló ha comentat que no només s’han augmentat els serveis que ara s’ofereixen de dos a set, sinó que també, els dos que ja existien, assessorament jurídic i assessorament econòmic, han incrementat els seus recursos humans.

La resta de serveis són assessorament d’Agenda 21 Local, per al desenvolupament local, qualitat i formació, projectes europeus i cooperació tècnica en projectes d’obra i de direcció d’obra.

Orts ha confirmat que aquests serveis estan funcionant al cent per cent i ha afegit que es continuarà treballant en la seva consolidació.

 

 

Share This