miquel_rossello_a_montuiri_090709Miquel Rosselló, conseller de Cooperació Local, acompanyat de Joan Font, director insular de Cooperació Local i Maria Orts, directora insular d’Assessorament Municipal, continua amb la nova ronda d’entrevistes amb batles i batlesses que el portarà a visitar els municipis de Mallorca en els propers mesos.

Al llarg de la darrera setmana l’equip del departament de Cooperació Local ha visitat Ariany, Lloret de Vistalegre, Montuïri, Santa Eugènia, Sencelles i Sineu.

Aquestes reunions amb els ajuntaments han servit per preparar el Pla d’Obres i Serveis 2010. S’han avançat projectes i avantprojectes i s’han aclarit algunes dubtes i qüestions, que faran la convocatòria molt més senzilla i eficaç.

També s’ha aprofitat per informar de l’ampliació dels serveis d’assistència i assessorament municipal que ofereix el departament de Cooperació Local, que passa dels dos serveis de començament de legislatura als set actuals. En concret  assessorament econòmic-financer, jurídic, d’Agenda 21 Local, per al desenvolupament local, qualitat i formació, projectes europeus i cooperació tècnica en projectes d’obra i de direcció d’obra.

Per altra banda, aquests municipis han expressat el seu interès en una propera línia de subvencions per a realitzar estudis i obres de reforma per a evitar fuites d’aigua. El conseller de Cooperació Local, Miquel Rosselló, ha avançat que confia que aquesta línia de subvencions pugui convocar-se en setembre.

Finalment, Joan Font, ha avançat una propera convocatòria per subvencionar als ajuntaments l’adquisició d’equipament per a fires locals.

Share This