Vint nous municipis s’incorporen a la Xarxa Informa, depenent del sots-director del Centre Balears Europa, Manel Carmona

foto_de_grup_100709Avui matí, a Ses Cases des Mestres de Santa Maria del Camí, s’han lliurat les plaques dels Punts d’Informació Europea a batles i regidors de vint municipis de Mallorca. La batlessa de Santa Maria del Camí, Rosa Maria Vich, com a amfitriona d’aquest acte, ha agraït l’assistència als representats municipals, del Govern i del Consell.

L’acte ha estat presentat per Miquel Rosselló, conseller de Cooperació Local i clausurat per Francesca Vives, consellera de Comerç, Indústria i Energia del Govern Balear.

Manel Carmona, sots-director del Centre Balears Europa i responsable de la Xarxa Informa, ha confirmat als presents que dins les properes setmanes s’instal·laran els vint Punts d’Informació Europea, un a cada municipi.

Els municipis que s’incorporen a la Xarxa Informa, en aquesta segona fase, són Alaró, Alcúdia Andratx, Ariany, Artà, Bunyola, Campanet, Campos, Capdepera, Felanitx, Muro, Sa Pobla, Porreres, Ses Salines, Sant Joan, Santa Margalida, Santa Maria del Camí, Santanyí, Selva, Vilafranca de Bonany.

El Punts d’Informació  Europea s’implanten gràcies a un conveni entre Centre Balears Europa (CBE) i el Consell de Mallorca que abastarà tots els municipis mallorquins al final d’aquesta legislatura.

En aquests punts d’informació  s’assessora en temes relacionats amb la Unió Europea i es donen resposta de manera descentralitzada a les consultes, als dubtes i a les necessitats d’informació de cada un dels veïns o col·lectius socials que ho sol·liciten, amb l’avantatge de la immediatesa i que no cal que les persones usuàries es desplacin fins a Palma.

Share This