Segons EU ‘Aquesta decisió transmet la idea de que no tothom és igual davant la llei i tot sembla indicar que hi ha algun tipus de maniobra de llarg abast per mantenir la impunitat de Matas’

candido-conde-pumpido-i-jaume-matasEsquerra Unida de les Illes Balears mostra la seva indignació pel bloqueig fet per la Presidència de Congrés de la iniciativa liderada per Gaspar Llamazares i presentada conjuntament pel nostre grup parlamentari (ERC-IU-ICV) i el Grup Parlamentari Basc (EAJ-PNV), en la que es demanava la compareixença del Fiscal General de l’Estat, Conde Pumpido, perquè informés sobre la investigació de la fiscalia anticorrupció de Balears sobre l’increment patrimonial de l’ex president de les Illes.

A partir d’aquesta decisió, des d’EUIB ja s’està fent feina conjuntament amb el diputat Gaspar Llamazares per reprendre el tema cercant noves fòrmules parlamentaries i les iniciatives més adients per aconseguir obrir al Congrés dels Diputats aquest debat.

Aquesta decisió  transmet la idea de que no tothom és igual davant la llei. Tot sembla indicar que hi ha algun tipus de maniobra de llarg abast per mantenir la impunitat de Matas. Des d’EUIB no participarem d’aquest manteniment de la impunitat de l’ex president de les Illes.

Cal recoordar que Matas és l’ex president d’un govern autonòmic amb més d’una dotzena d’alts càrrecs inmersos en casos de corrupció tan al propi govern com al Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma

Així mateix, EUIB espera una reacció del PSIB-PSOE sobre la actuació  del seu company de partit José Bono.

Share This