REUNIO_COMISSIO_DE_FESTESLa crisi econòmica obligarà a pensar en unes festes més austeres sense que això sigui un impediment per organitzar esdeveniments atractius i de gran qualitat artística i creativa.

A la reunió celebrada aquesta tarda, la comissió de festes populars ha donat el seu vistiplau al programa de festes de la Mare de Déu de la Salut, que serà continuista amb el de l’any passat tot i que inclourà una actuació d’un grup bolivià en el marc de la iniciativa, Bolívia país convidat.

Respecte a la Calvada de Reis, la comissió de festes ha fixat com a prioritat fer un esdeveniment el més vistòs i magestuós possible. Per això els Reis tornaran a anar damunt carrosses que permetin la visibilitat de les mateixes a tots els assistents. La construcció de les tres carrosses del reis, la de l’estrella i les bústies reials es farà a través d’una contrata, i també es contractarà un director artístic que vetllarà per l’homogeneïtat de la desfilada i per la seva qualitat artística i creativa.

Un altre canvi respecte de l’any passat serà el major protagonisme de la música i de l’espectacle de llums, que contribuiran a crear el clima màgic d’aquest esdeveniment. Així mateix, la comissió cercarà la màxima participació i col·laboració, tant de les entitats ciutadanes com de les empreses.

Pel que fa a les festes de Sant Sebastià, la comissió ha decidit, a petició del grup municipal popular, tornar a reunir-se la primera setmana de setembre, de manera que en aquest temps tots els components de la comissió puguin pensar propostes per a la revetlla.

Share This