crespo_negreBenvolgudes, benvolguts
Davant el recent atemptat d’ETA perpetrat a Palmanova amb dues víctimes mortals i ferits, us informem del nostre pronunciament públic com a Bloc per Mallorca en el sentit de demanar actes institucionals de rebuig i condol. En aquesta línia ho han fet també els nostres companys del Bloc per Palma a l’Ajuntament.
En breu us farem arribar el pronunciament d’IU federal al respecte.

Eta, un anacronisme sense sentit, un atemptat a la nostra democràcia.
Només resta el condol a les víctimes, el rebuig massiu als assassins!

EL BLOC PER MALLORCA CONDEMNA ENÈRGICAMENT L’ATEMPTAT OCORREGUT AVUI CONTRA LA GUÀRDIA CIVIL

El Bloc per Mallorca ha demanat plens extraordinaris i actes institucionals per tal de rebutjar i condemnar aquests fets.

El Bloc per Mallorca cerca la màxima unitat de totes les forces polítiques i les institucions democràtiques front a actes com l’ocorregut fa només una hora davant la caserna de Palmanova o l’ocorregut ahir a Burgos.

El Bloc per Mallorca vol promoure la celebració d’aquests actes per a mostrar el seu rebuig a qualsevol ús de la violència, així com oferir el seu condol i suport a les famílies afectades per aquests fets.

Share This