benestar_en_xarxaEl reallotjament ha anat acompanyat de la conseqüent demolició  de la barraca a on la família residia dins el poblat, tal i com preveu el pla del Patronat Municipal de Reallotjament i Reinserció Social.

El reallotjament de la primera família de Son Banya que va decidir voluntàriament abandonar el poblat va produir-se ahir sense incidents, i els seus components començaran ara el seu procés d’inserció en la vida normalitzada de la ciutat.

El regidor de Benestar Social, Eberhard Grosske, ha informat que el patronat municipal de reinserció continua treballant en aquesta mateixa línea per a que es produeixin més reallotjaments. Així mateix, Grosske ha manifestat la ferma intenció de la regidoria de que no es faci ni una passa enrere en aquest sentit i ha anunciat que es perseguirà judicialment qualsevol intenció de reconstrucció de la barraca esbucada i que, en cas que es tornés a aixecar, serà enderrocada de nou.

Així mateix, el regidor de Benestar Social ha agraït la labor de la Delegació  de Govern pel que respecta a la persecució del narcotràfic, ja que, tot i que el nombre de persones que es dediquen al tràfic de drogues dins el poblat és minoritari, l’erradicació d’aquesta situació acceleraria molt el procés de desmantellament del poblat.

Share This