logo_euib_crespoLa força d’esquerres, preocupada per l’escalada terrorista a Balears

Des d’EU condemnam rotundament l’escalada terrorista que ha seguit els atemptats del passat dia 30 de juliol, i que avui s’ha manifestat novament a Palma mitjançant diferents aparells explosius col·locats a diferents indrets establiments turístics de la ciutat.

Segons el coordinador d’EU, David Abril, “tot i que en aquesta ocasió no hem hagut de lamentar cap víctima, és terrible que els ciutadans i ciutadanes de Balears haguem de viure amb la por al cos davant les amenaces i l’arbitrarietat de la banda terrorista ETA”.

Es tracta, segons Abril, d’una mala notícia per a Balears, ja que a la situació d’incertesa econòmica davant la crisi i la dependència exterior, un nou factor  afegit com és el terrorisme encara ens fa més vulnerables.

Finalment, des d’EU esperam que el treball dels cossos i forces de seguretat de l’Estat conclogui amb la detenció dels terroristes, tot i que veiem amb preocupació que la por i la psicosi desfermada per l’escalada terrorista “es saldi amb el sacrifici de la llibertat en nom de la seguretat”, en referència als nombrosos controls policials i les restriccions que es viuen aquests dies, especialment a Mallorca.

Share This