Logo_BLOCxPALMATrobareu l’opinió del BLOC x Palma sobre la dimissió com a portaveu del PP a l’Ajuntament de Palma, Rafel Durán, al blog del tinent de batlessa i Regidor de l’Àrea de Benestar Social, Participació Ciutadana i Cultura, Eberhard Grosske.

http://grosske.balearweb.net/

QUE DURAN DIMITEIXI DE PORTAVEU NO ARREGLA RES

Diu el Sr. Duran que dimiteix com a portaveu perquè la seva situació judicial no pugui afeblir l’oposició del PP al govern municipal progressista.

El raonament és correcte però no entenc com el Sr. Duran no es dóna compta que la seva permanència com a regidor també afebleix, per idèntic motiu, la tasca d’oposició del PP

Amb quina autoritat moral podrà demanar el PP de Palma rigor, austeritat i defensa dels interessos públics a l’actual govern de Cort si té entre les seves files l’ex-president del Consorci que va construir el Palmarena, que va tudar 52 milions d’euros sortits de les butxaques de tots els ciutadans, que va fer un equipament esportiu caríssim sense homologació internacional,  que permeté que s’en aprofitassin de l’obra una caterva infinita d’escurabutxaques sense escrúpulos i que va cometre i permetre la comissió  – això ho determinaran en darrera instància els jutges – tot tipus de delictes?

Encara més: com pot fer oposició coherent un grup municipal que té entre les seves files a la Sra. Marina Sans, ex-presidenta de la Funerària Municipals i que està perseguida per la justícia per pagar més de 9000 euros de viatges particulars d’ella i de la seva família?; una regidoras que tenia a l’EFM com a principal càrrec de confiança (anomenat per la Junta de Govern presidida per la Sra. Cirer) un gerent, el Sr. Oscar Collado, també perseguit per la justícia i que va arruinar l’empresa aprofitant-se també econòmicament per múltiples mecanismes i duent a terme una gestió nefasta

I encara més: com pot fer una oposició eficaç el grup municipal popular si té entre les seves files la Sra. Catalina Cirer, que fou batlessa de Palma mentre el seu inicial regidor de confiança, el Sr. Antoni Nadal, feia mobbing immobiliari a unes llogateres (raó per la qual fou condemnat judicialment i va haver de dimitir), mentres el Sr. Rodrigo de Santos utilitzava la targeta de crèdit de l’Ajuntament per pagar-se les juergues a un prostíbul, mentres el Sr Duran presidia el desastre de Palmarena per delegació de la pròpia Cirer i mentres la Sra. Sans aficava mà al calaix de l’Empresa Funerària?.

No, realment, que el Sr. Duran dimiteixi de portaveu no arregla res

Diu el Sr. Duran que dimiteix com a portaveu perquè la seva situació judicial no pugui afeblir l’oposició del PP al govern municipal progressista.

El raonament és correcte però no entenc com el Sr. Duran no es dóna compta que la seva permanència com a regidor també afebleix, per idèntic motiu, la tasca d’oposició del PP

Amb quina autoritat moral podrà demanar el PP de Palma rigor, austeritat i defensa dels interessos públics a l’actual govern de Cort si té entre les seves files l’ex-president del Consorci que va construir el Palmarena, que va tudar 52 milions d’euros sortits de les butxaques de tots els ciutadans, que va fer un equipament esportiu caríssim sense homologació internacional,  que permeté que s’en aprofitassin de l’obra una caterva infinita d’escurabutxaques sense escrúpulos i que va cometre i permetre la comissió  – això ho determinaran en darrera instància els jutges – tot tipus de delictes?

Encara més: com pot fer oposició coherent un grup municipal que té entre les seves files a la Sra. Marina Sans, ex-presidenta de la Funerària Municipals i que està perseguida per la justícia per pagar més de 9000 euros de viatges particulars d’ella i de la seva família?; una regidoras que tenia a l’EFM com a principal càrrec de confiança (anomenat per la Junta de Govern presidida per la Sra. Cirer) un gerent, el Sr. Oscar Collado, també perseguit per la justícia i que va arruinar l’empresa aprofitant-se també econòmicament per múltiples mecanismes i duent a terme una gestió nefasta

I encara més: com pot fer una oposició eficaç el grup municipal popular si té entre les seves files la Sra. Catalina Cirer, que fou batlessa de Palma mentre el seu inicial regidor de confiança, el Sr. Antoni Nadal, feia mobbing immobiliari a unes llogateres (raó per la qual fou condemnat judicialment i va haver de dimitir), mentres el Sr. Rodrigo de Santos utilitzava la targeta de crèdit de l’Ajuntament per pagar-se les juergues a un prostíbul, mentres el Sr Duran presidia el desastre de Palmarena per delegació de la pròpia Cirer i mentres la Sra. Sans aficava mà al calaix de l’Empresa Funerària?.  No, realment, que el Sr. Duran dimiteixi de portaveu no arregla res

Share This