sahara_fotoDIVENDRES 4 DE SETEMBRE DE 2009, A LES 18 HORES, A LA PLAÇA D’ESPANYA DE PALMA

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí us convoca a una jornada reivindicativa per a manifestar-vos amb nosaltres i amb els infants sahrauís que en breu tornen als campaments de refugiats de Tinduf.

EL SÀHARA PER ALS SAHRAUÍS. INDEPENDÈNCIA!

Ens trobem en un moment esperançador per al conflicte sahrauí, el recent canvi polític i la perspectiva de tornar a les negociacions ens fa pensar que, ara sí, tenim a prop una solució justa pel Sàhara Occidental.

Per aquest motiu vos convidem a sortir al carrer amb nosaltres, a ser per un dia sahrauí, a exigir un canvi en la política i el posicionament dels nostres governants davant el conflicte sahrauí, a recordar-lis que apostem per la justícia d’acord amb la legalitat internacional i la llibertat.

Vos hi esperem a tots i a totes!

Share This