REUNIO_PROJECTE_COOPERACIO_SOTERMUNL’objectiu del projecte és atendre les emergències d’alimentació de nins i nines empobrits d’Argentina, Perú i Paraguai.

La Regidoria de Benestar Social ha subvencionarà un projecte per a la construcció de menjadors infantils per donar atenció alimentària a infants que es troben en situacions de pobresa extrema.

Amb aquesta nova subvenció es pretén donar continuïtat a aquest projecte que ja es va subvencionar al 2008 i a través del qual s’han creat ja 4 menjadors infantils a Argentina, 3 a Perú i 1 a Paraguai, gràcies als quals SOTERMUN calcula que se’n beneficien 720 persones de forma directa i 2.300 famílies indirectament.

En motiu d’això, el regidor de l’Àrea de Benestar Social, Participació i Cultura, Eberhard Grosske, s’ha reunit avui amb el president de SOTERMUN, Manuel Zaguirre, i amb representants d’altres organitzacions associades al projecte de menjadors, com són: el president de la Caja de Protección y Asistencia de los Trabajadores Lustradores de Calzado del Perú (CAJAPATRAC), Eduardo Suárez, el president de la Central Ecuatoriana de Organizaciones Clasistas, Fernando Ibarra i amb Adriana M. Genta, Administradora de la Fundación PElota de Trapo.

Share This