jaume_sanso-miquel_rossello-joan_font-placaEl departament de Cooperació  Local del Consell de Mallorca n’ha subvencionat el 80% mitjançant el Pla d’Obres i Serveis.

El dissabte 12, al capvespre, s’han inaugurat les instal·lacions del pavelló esportiu “Es Molí Nou” a Vilafranca. Hi han assistit Miquel Rosselló, conseller de Cooperació Local; Joan Font, director insular de Cooperació Local; Jaume Sansó, batle de Vilafranca de Bonany, regidors de l’ajuntament, l’arquitecte i representants de clubs esportius.

El nou pavelló conta amb un pavimentat del més modern. A més de les pistes, grades i vestuaris, conta amb un espai multi-ús per a realitzar, entre d’altres, diferents disciplines de gimnàstica.

Jaume Sansó ha recordat que aquesta obra era necessària per a la vila i demanda dels vilafranquers i vilafranqueres des de feia molts anys, ja que equips que han estat campions de les seves categories a Balears havien d’anar a entrenar a altres pobles, a més de facilitar la pràctica de l’esport a la ciutadania. Alhora, ha agraït al conseller Miquel Rosselló i al director Insular Joan Font, l’ajuda i excel·lent predisposició vers aquest projecte.

Miquel Rosselló ha destacat la voluntat del seu departament, d’ajudar als ajuntaments de Mallorca, especialment als de menys habitants, amb el Pla d’Obres i Serveis i amb tota la cartera de serveis d’assistència i assessorament municipal.

El pavelló esportiu “Es Molí Nou” ha tengut un pressupost de 1.597.000 euros, el departament de Cooperació Local n’ha aportat un 80% mitjançant un conveni plurianual del Pla d’Obres i Serveis, la resta l’ajuntament de Vilafranca.

Share This