mapa_son-banyaLa passada setmana es va enderrocar una barraca que pretenia ocupar el lloc de l’esbucada per l’Ajuntament de Palma fa un mes i mig.

Tal i com va anunciar el regidor de l’Àrea de Benestar Social, Participació i Cultura, el Sr. Eberhard Grosske, en el moment de l’enderrocament de la primera barraca de Son Banya, l’actuació municipal al poblat serà ferma i decidida, sense que es produeixi, com va ocórrer en èpoques anteriors, ni una passa enrere en aquest sentit.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Palma ordenà aquest cap de setmana l’enderrocament d’una barraca que havia començat a construir-se a la parcel·la que fa un mes i mig ocupava la de la família que va ser reallotjada a través del programa municipal del patronat de Son Riera.

A banda de continuar el procés de reallotjament voluntari encetat des de Benestar Social, la regidoria ha iniciat una línia de reallotjaments forçosos a través de notificacions administratives que estan sent preparades pels serveis jurídics de l’Ajuntament de Palma.

En qualsevol cas, el ritme del reallotjament estarà marcat per la voluntat de la regidoria de garantir una satisfactòria inserció social de les persones reallotjades a la ciutat de Palma.

Share This