proces_inici

Benvolgudes, benvolguts,

Tal i com us vaig comunicar per carta fa uns dies, el proper dissabte 26 de setembre celebrarem la Conferència d’inici del PROCÉS CONSTITUIENT de l’esquerra alternativa i verda.
L’objectiu de la trobada és visibilitzar el procés d’apertura que hem iniciat des d’EU, amb la voluntat de sumar nous sectors i persones per construir un nou referent renovat de l’esquerra alternativa a les Illes Balears, que ens situï amb una posició de força davant els enormes reptes que tenim per endavant, des de la construcció d’alternatives a la crisi global, a les responsabilitats que tenim en l’acció de govern, passant per la regeneració política d’aquestes Illes i la lluita contra la corrupció practicada pels governs de la dreta.
La vostra participació, la de totes les afiliades i afiliats, i simpatitzants, és imprescindible per garantir la viabilitat del procés.
És a partir de vosaltres, del vostre compromís i la vostra tasca que podrem arribar a més gent, i la vostra veu és del tot necessària per anar fent camí en aquest procés. Per això, també us adjuntam en format pdf el Manifest de l’esquerra del segle XXI i fulls d’adhesió al procés, perquè pogueu imprimir-los i apuntar a tota aquella persona que conegueu i pugui tenir un mínim d’interès.
La trobada serà, doncs, el dissabte 26 de setembre, a partir de les 10:00 hores, a la seu  d’ARCA, al centre històric de Palma (carrer de Pau, nº 5 -‘Can Weyler’). Allà s’exposaran els objectius del procés i el full de ruta aprovat, es crearan diferents grups de treball (model de desenvolupament, drets civils, diversitat sexual, medi ambient…), i es constituirà un grup facilitador del procés.
Comptarem, finalment, amb la presència de l’escriptora Almudena Grandes, que vendrà a manifestar el seu suport al procés. Així que no us ho penseu, i veniu el proper dissabte, per anar traçant entre totes i tots el futur de l’esquerra en aquestes Illes.
Rebeu una salutació afectuosa, salut i socialisme,

David Abril
Coordinador d’Esquerra Unida

PLANOL_ARCA_C_DELAPAU5_PALMA

pdf_download FULL ADHESIÓ AL PROCÉS CONSTITUENT

 

{pdf=http://www.eubalears.byethost7.com/pdf/Manifest_Esquerra_Segle_XXI.pdf|860|600}

 

Share This