Jaume_MatasDavant l’anunci que el Jutjat nº 3 de Palma ha citat a declarar Jaume Matas i la seva dona en qualitat d’imputats, pel cas ‘Palma Arena’, des d’EU volem manifestar la nostra satisfacció perquè “ja era hora que Matas vengués a declarar, ja que era evident que les diferents trames de pressumpta corrupció (Palma Arena, CDEIB, Turisme Jove…) al final acabaven apuntant a qui era dalt de tot de l’organigrama, al llavors President de la CAIB, encara que fos per negligència”.

Segons EU, “és bastant probable que la imputació de Matas es produeixi de manera conjunta amb la seva dona, Maite Areal, arran de la investigació de l’Agència tributària i la guàrdia civil sobre l’estrany augment del seu patrimoni, i la seva posada en relació al cas Palma Arena, d’altra manera només el cridarien a comparèixer a ell”.

Per a EU, la ciutadania en sortirà beneficiada, d’aquesta compareixença de Matas als jutjats, perquè almenys no es donarà aquesta sensació d’impunitat que tant mal fa al sistema polític democràtic, “a pesar que la compareixença es produirà una mica tard, gairebé d’aquí a sis mesos, ja que la cita és per al proper mes de març”.

Share This